PETER TINGLEFF

PETER TINGLEFF

PROJEKTLEDER I KIRKE PÅ VEJ (FULDTID)

Peter brænder for at Guds rige kommer nær og udruster os til at være i Guds mission. Han er passioneret i at lytte til Gud og opdage, hvad Gud har gang i rundt om os og i os. Han tør tænke og handle på en ny måde og er vild med at møde mennesker og høre deres historie. Han kan også godt selv lide at fortælle historier Den bedste er den med Gud, os mennesker og den nye pagt.  Han er iværksætter af Kirke på vej og har startet bevægelsen op i 2009. Udover at være leder af Kirke på vej Roskilde, er han inspirator for præster, ansatte og frivillige i Roskilde Stift og virker som procesfacilitator i praksisnetværk og seminar. Peter bor i Solrød, er uddannet teolog og har været ansat i Karlslunde Strandkirke siden 1999 og fra 2011 som deltidspræst.
NINA LEINUM NØRGAARD

NINA LEINUM NØRGAARD

IVÆRKSÆTTER I KIRKE PÅ VEJ (FULDTID)

Nina brænder for at alle mennesker kan lære Jesus at kende og få en smag af Guds rige. Derfor trives hun bedst udenfor ‘systemet’, hvor hun kan være i gang med at give evangeliet videre i ord og handling. Hun elsker at starte nyt op og tænker sammen med Pippi Langstrømpe: Det har jeg aldrig prøvet før – så det kan jeg sikkert godt! Nina har været med fra starten i ‘Kirke på vej’ og har gradvist fået flere og flere timers ansættelse gennem forskellige fonde. Hun arbejder sammen med Peter omkring arbejdet i stiftet med ‘praksisnetværk’ og etablering af ‘baser’ og har sat flere forskellige ting i gang – blandt andet ‘Gråbrødre Gospel’ og et korprojekt i psykiatrien i Roskilde – UP! Nina er uddannet jordemoder og bor lige syd for Køge og arbejder fuldtid i ‘Kirke på vej’.
MARIA SANDBORG

MARIA SANDBORG

IVÆRKSÆTTER I KIRKE PÅ VEJ (DELTID)

Maria er netværker ud til fingerspidserne. Hun elsker at møde mennesker, lytte og være opmærksom på Guds rige og dele det med dem, hun møder. Hun tør at springe ud i nye udfordringer og brænder for at unge mennesker må opleve friheden og glæden ved at Jesus er Herre.

I Kirke på vej er hun sammen med Kamilla, ansat i Roskilde Basen, som iværksætter. Hun er leder for projekt “Zebra”, som er en lytteproces for unge i Roskilde.

Maria bor på Nørrebro, har en uddannelse som bachelor i teologi og cand.mag i Lederskab og diakoni. Hun har erfaringer fra kirke og mission gennem arbejde i Danmission og Folkekirkens Asylsamarbejde. Hun er deltidsansat i ‘Kirke på vej’ Roskilde siden 2018.

KAMILLA JAKOBSEN

KAMILLA JAKOBSEN

IVÆRKSÆTTER I KIRKE PÅ VEJ (DELTID)

Kamilla har den kreative formidling på sit hjerte – og det går i fingrene til tasterne. Hun formidler Guds rige gennem foto, ord til eftertanke og sin egen vandring. Hun brænder for at vi alle må opleve at være elsket og værdsat.

Hun er leder for projekt “Zebra”, en lytteproces for unge og deltidsansat i ‘Kirke på vej’.

Kamilla bor på Fyn på landet. Er uddannet professionsbachelor i Kristendom, kultur og kommunikation og og arbejder  for bla. Areopagos og “Dansk Kristelig Sygeplejeforening. Og så er hun blogger: www.påherrensmark.dk 

KRISTIAN ELHØJ

KRISTIAN ELHØJ

IVÆRKSÆTTER I KIRKE PÅ VEJ (DELTID)

Kristian elsker musik og mennesker og det er en rigtig god kombination i arbejdet med UP!, hvor Kristian er ansat til at varetage musikdelen. UP! er et sang og musikværksted for psykisk sårbare i Roskilde, som holder til på Sankt Hans. Kristian har mange års erfaring med Gospel, men er i bund og grund et rigtigt legebarn – barn af Gud og leger med andre i musikken! Kristian bor i Valby og lever af at lave musik i flere forskellige sammenhænge. 
PETER FISCHER-MØLLER

PETER FISCHER-MØLLER

MEDSTIFTER AF KIRKE PÅ VEJ

Peter brænder for at evangeliet, må blive delt med så mange som muligt. Når vi deler det, lytter vi til den anden og deler selv det, vi har oplevet ved troen på Jesus Kristus. Han er i alt, hvad han laver optaget af at fortælle verdens bedste historie om Gud; den vi kender gennem Jesus og derfor er han optaget af dialogen. Dialog med muslimer, naboer, dem jeg møder på min vej og gerne dem, der mener noget andet end jeg selv. Så er han er biskoppen, der får en drøm fra Gud. Til daglig er Peter biskop i Roskilde Stift og bor i Roskilde.
JOHAN LINDE

JOHAN LINDE

PROCESFACILITATOR OG FORMAND FOR STIFTSUDVALGET: KIRKE PÅ VEJ

Det er tydeligt at mærke Johans begejstring for Jesus, og han har modet til at gøre nye og uventede opdagelser i vandringen med Ham. Johan er kreativ formidler. Han er optaget af, hvordan vi får ændret vores praksis, sådan at vi kommer i mål med det, vi gerne vil. Johan bruger sin faglige baggrund som lærer, sine erfaringer med formidling, ledelse og strukturændringer og sin vandring med Jesus i alt, hvad han roder med i Kirke på vej. Johan bor i Karlslunde og arbejder til dag i Undervisningsministeriet og har været med som frivillig i Kirke på vej siden de første spæde tanker om det.
LISBETH JENSEN

LISBETH JENSEN

FRIVILLIG OG KASSERER I KIRKE PÅ PÅ VEJ

Når Lisbeth er med i flokken bliver tingene fuldført grundigt og godt. Hun arbejder for at mennesker må vide, at de er elsket af Gud, og at det er godt at leve sammen med ham. Hun har mange års erfaringer med arbejde i kirke og har også en iværksætter i maven. Har blandt andet startet en lokal børnefestival og genbrugsforretning. Lisbeth er frivillig på kontoret i Jersie og kasserer i foreningen ‘Kirke på vej – Roskilde’. Hun bor i Karlslunde.